výživa - PENCO CHONDROVIT 120 tablet

výživa - PENCO CHONDROVIT 120 tablet

Skladem 1–4 kusy
534 Kč (477 Kč bez DPH)
Kód 19425
Značka PENCO

Žraločí chrupavkaCHON­DROVIT120 tobolek

Penco Chondrovit je kombinace chondroitinu, glukosaminu a kyseliny hyaluronové, obohacená stopovými prvky zinkem a mědí, které pozitivně ovlivňují metabolizmus kloubů a normální stav pojivových tkání.

  • originální kombinace aktivních látek
  • 1920 mg glukosaminu v denní dávce
  • 400 mg chondroitinu ze žraločích chrupavek v denní dávce
  • kyselina hyaluronová, vitamín D a stopové prvky (Zn, Cu, Se, B)
  • zinek a měď pozitivně ovlivňují metabolizmus kloubů a normální stav pojivových tkání
  • Vitamín D ovlivňuje vstřebávání vápníku a fosforu a přispívá k udržení normálního stavu kostíselen přispívá k ochraně buněk před  oxidativním stresem a ke správné funkci imunitního systému

Penco Chondrovit obsahuje kvalitnější a účinější formu chondroitin ze žraločí chrupavky. Má mimořádnou schopnost vázat vodu v pojivové tkáni. Voda vázaná chondroitinem ve struktuře pojivové tkáně pomáhá tlumit nárazy a chránit chrupavku před poškozením. Glu­kosaminsulfát je nízkomolekulárn látka, která se snadno vstřebává a pomáhá vytvářet novou chrupavku. Je prekurzorem chondroitinu, tzn. stavebním prvkem polysacharidového řetězce chondroitinu (GAG). Kyselina hyaluronová je vysokomolekulární polysacharid, glykosaminglykan je hlavní složkou mezibuněčné hmoty.

Chondrovit doporučujeme jako ochranu přetěžovaného kloubního systému nejen sportovců, ale i kloubů střední a vyšší věkové kategorie.

SLOŽENÍ: glukosamin sulfát, chondroitin sulfát žraločího původu, oxid zinečnatý, kyselina boritá, síran manganatý, síran měďnatý, hyaluronan sodný, vitamín D 3 , seleničitan sodný + želatinová tobolka (100% želatina)

DÁVKOVÁNÍ: 1 tobolku 3 – 4 x denně, nejlépe při jídle, po dobu 4 – 8 týdnů, pak postupné snižování dávek na 1–2 tobolky denně. Doporučujeme 2 – 4 měsíční kúru, kterou je vhodné v průběhu roku opakovat.