výživa - PENCO JUNIOR JOINT CARE 450g meloun

výživa - PENCO JUNIOR JOINT CARE 450g meloun

Skladem 1–4 kusy
652 Kč (582 Kč bez DPH)
Kód 26191
Značka PENCO

PENCO® Junior Joint Care Drink je práškový koncentrát pro přípravu nápoje s příchutí melounu, s bioaktivními kolagenními peptidy Fortigel® a s vitamínem C, který podporuje normální tvorbu kolagenu pro správnou funkci kostí a chrupavek. Je obohacen vápníkem a vitamínem D, které jsou potřebné pro normální růst a vývin kostí u dětí. K normálnímu stavu kostí a kloubů přispívá také extrakt z přesličky rolní. Vhodný pro mladé sportovce.

Penco® Junior Joint Care Drink je práškový koncentrát pro přípravu nápoje s funkční dávkou bioaktivních kolagenních peptidů Fortigel®. Je obohacen vápníkem a vitamíny C, D3 a K2 pro zdravé kosti a klouby. Vhodné pro mladé sportovce. Junior Joint care

 

Hlavní výhody Penco® Junior Joint Care Drink:

  1. Funkční dávka bioaktivních kolagenních peptidů Fortigel®
  2. S vitamíny C, D3 a K2
  3. S minerály vápníkem a hořčíkem
  4. S extraktem z přesličky rolní s vysokým obsahem křemíku
  5. S přírodním barvivem (koncentrát z mrkve a ibišku)
  6. S chutí vodního melounu a s jablečnou šťávou
  7. Bez lepku (lepek

 

Jedna dávka Penco® Junior Joint Care Drink obsahuje:

  • 5 000 mg bioaktivních kolagenních peptidů Fortigel®
  • 80 mg vitamínu C, 5 µg vitamínu D3 a 50 µg vitamínu K2
  • 50 mg extraktu z přesličky rolní
  • Vápník a hořčík

 

Proč používat Penco® Junior Joint Care Drink:

 

Hlavní aktivní složkou Penco® Junior Joint Care Drink jsou bioaktivní  kolagenní peptidy pod obchodní značkou Fortigel ® od německého výrobce GELITA. Kolagen je hlavní složkou lidského těla a nejdůležitějším strukturálním proteinem v různých pojivových tkání v těle. 

Fortigel® „The Joint Health Revolution“ jsou kolagenní peptidy, speciálně vyvinuté do doplňků stravy pro regeneraci kloubní chrupavky, zachování zdravých kloubů a optimální pohyblivost. Peptidové štěpy se vyznačují vysokým obsahem aminokyselin hydroxyprolinu, prolinu a glycinu, které jsou důležitými stavebními jednotkami pro obnovu organické složky kostní hmoty a kloubní chrupavky. Společnost GELITA na základě svých klinických studií doporučuje Fortigel® v dávce 5 g denně.

Penco® Junior Joint Care Drink  je obohacen vitamínem C, který podporuje normální tvorbu kolagenu pro správnou funkci kostí a chrupavek. Přítomný vápník a vitamín D jsou potřebné pro normální růst a vývin kostí u dětí. K udržení dobrého stavu kostí napomáhá také vitamín K2 a extrakt z přesličky rolní.

 

Pro koho je Penco® Junior Joint Care Drink vhodný:

Pro malé sportovce od 6 let, kdy je zatěžován pohybový aparát častým a pro děti náročným sportovním tréninkem. Dále pro mladé sportovce, zejména v období rychlého růstu, ke kterému dochází cca od 11 let. Tato intenzivní růstová období kladou značné nároky na výživu, včetně vitamínů a minerálů.