Expres Menu - rajská s hovězím masem 600g (2 porce)
Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí.
Složení: hovězí maso přední (31 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl) , kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), cukr, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, sůl kamenná, divoké koření, skořice.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota:
| 376,3 kJ / 90 kcal |
Tuky:
| 2,30 g |
Nasycené mastné kyseliny:
| 0,51 g |
Sacharidy:
| 7,83 g |
z toho cukry:
| 4 g |
Bílkoviny:
| 9,30 g |
Vláknina:
| 0,34 g |
Sůl:
| 0,90 g |
Hotová jídla EXPRES MENU - sterilizovaná, bez lepku, konzervantů a barviv. Vyrobeno z kvalitních surovin od lokálních dodavatelů z České Republiky.
- Kvalitní maso od českých farmářů. Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto například u hovězího masa v Expres Menu používají pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso nakupují od českých dodavatelů.
- Ruční zpracování suroviny. Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. V Expres Menu pravidelně provádí výstupní kontrolu všech výrobků uvařených předcházející den.
- Zdravé suroviny. Hlavní zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto V Expres Menu používají např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
- 100% bez lepku. K výrobě produktů Expres Menu jsou používány pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je požadováno i od dodavatelů Expres Menu. Aby si byli naprosto jisti, výrobky nechávají testovat ve speciální laboratoři.
Trvanlivost až 10 let
Snadná příprava:
Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.