Slepičí vývar Expres Menu
500 g
Slepičí vývar Expres Menu si můžete vychutnat doma, v práci i na cestách. Je 15 hodin tažený ze slepic a kořenové zeleniny, jako je mrkev petržel, cibule a celer, a ochucený solí, česnekem, bobkovým listem i novým kořením. Naproti tomu je bez éček, konzervantů, umělých sladidel, stabilizátorů, barviv i lepku. Vývar je možné použít samotný i jako základ polévek a omáček.
Ideální jídlo na outdoorové výpravy a expedice
Slepičí vývar Expres Menu si můžete ohřát několika způsoby. Sáček je možné vložit do hrnce s teplou vodou, rychlovarné konvice nebo pokrm ohřát v mikrovlnné troubě. Díky patentované technologii CTP vydrží jídla bez konzervantů, barviv a dochucovadel při pokojové teplotě až 10 let. CTP udržuje jídla nad 70 °C od začátku vaření, po uvaření se jídlo uloží do hermeticky uzavřeného bariérového sáčku. Následně dojde ke sterilizaci šokovým zahřátím a zchlazením. K přípravě jídel Expres Menu se navíc využívá strukturovaná voda, která umožňuje používat při vaření až o 30 % méně soli a o 30 % méně koření. Slepičí vývar Menu si lze vzít také na outdoorové výpravy a expedice.
Klíčové vlastnosti slepičího vývaru Expres Menu
- Slepičí vývar vhodný na konzumaci doma, v práci i na cestách
- Je 15 hodin tažený ze slepic a kořenové zeleniny, jako je mrkev petržel, cibule a celer, a ochucený solí, česnekem, bobkovým listem i novým kořením
- Je bez éček, konzervantů, umělých sladidel, stabilizátorů, barviv i lepku
- Je možné ho použít samotný i jako základ polévek a omáček
- Slepičí vývar Expres Menu lze ohřát několika způsoby
- Díky patentované technologii CTP vydrží jídla bez konzervantů, barviv a dochucovadel při pokojové teplotě až 10 let
- K přípravě jídel Expres Menu se využívá strukturovaná voda, která umožňuje používat při vaření až o 30 % méně soli a o 30 % méně koření
Čím jídlo Expres Menu vyniká?
- Bez chemických látek: Jídlo Expres Menu neobsahuje éčka, konzervanty, umělá sladidla, stabilizátory, barviva ani lepek.
- Patentovaná technologie CTP: Zajistí, že pokrm vydrží bez konzervantů, barviv a dochucovadel při pokojové teplotě až 10 let.
- Snadná příprava: Jídlo stačí ohřát v hrnci, mikrovlnce či rychlovarné konvici a do 10 minut ho můžete konzumovat.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota
8 kcal / 35,1 kJ
Tuky
0,08 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,03 g
Sacharidy
0,7 g, z toho cukry 0,52 g
Bílkoviny
1,2 g
Sůl
0,34 g
Složení
Slepičí vývar (voda, slepice bez drobů, mrkev, petržel, cibule, celer, česnek, sůl kamenná, bobkový list, nové koření, pepř celý).
Příprava
Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou nebo do rychlovarné konvice a nechte přibližně 10 minut prohřát. Případně můžete sáček vysypat do hrnce či pánvičky a ohřívat 5 minut. Jídlo lze po vložení do vhodné nádoby ohřát také v mikrovlnné troubě po dobu 3 minut.
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě od 1 do 30 °C.
Parametry a specifikace
Typ
Typ
Polévka
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota na 100 g
33,49 kJ (8 kcal)
Tuky na 100 g
0,1 g
Nasycené mastné kyseliny na 100 g
0,03 g
Sacharidy na 100 g
0,7 g
Cukry na 100 g
0,7 g
Vláknina na 100 g
0,1 g
Bílkoviny na 100 g
1,2 g
Sůl na 100 g
0,3 g
Složení
Hlavní suroviny
Kuřecí maso
Výrobek OBSAHUJE alergeny
Celer a výrobky z něj
Trvanlivost
Trvanlivost
10 roků
Hmotnost
Celková hmotnost
500 g
Příprava jídla
Způsob přípravy
Hotové jídlo
Způsob ohřevu
, V hrnci, V nádobě s horkou vodou
Vlastnosti
Počet porcí
2 porcí
Vlastnosti
Bez laktózy, Bez lepku